FRZA!KIDS viert  het seizoen 2019 -2020 zijn 20ste verjaardag.

In al die tijd hebben we meer dan 10.000 kinderen de dag van hun leven mogen bezorgen en ze te laten meelopen met hun favoriete spelers en mochten ze tijdens de rust een wedstrijdje voetballen op het A-terrein. En daar zijn we ontzettend en terecht fier op. De lange wachtlijst geeft ons een boost om met nog meer gedrevenheid de volgende jaren ook deze meisjes en jongens " het once in a lifetime" gevoel te laten beleven.

Vanaf NU kan men inschrijven voor het seizoen 2019 -2020 !!!

Schrijf je in voor FRZA! Kids
Droom jij ervan om samen met je KRC Genk idool het veld in de Luminus Arena te betreden? Wil jij een wedstrijdje spelen op het A-terrein tijdens de rust? Grijp nu je kans! KRC Genk geeft met het FRZA! Kids project de mogelijkheid om zowel individueel als in clubverband in te schrijven. Het individueel inschrijven is een nieuwigheid in het seizoen 2018-2019.

Update
Vanaf nu kan men opnieuw een aanvraag doen om deel te nemen aan het FRZA!kids evenement. De voorkeur van de clubs die verleden seizoen op de wachtlijst stonden is vervallen. Dus wordt de lijst van uitgenodigde clubs voor dit seizoen aangevuld aan de hand van datum van aanvraag. Nieuw is dat men uit een keuzemenu als club of individueel een aanvraag kan indienen.

 

Hoe werkt het?
Iedere thuiswedstrijd van KRC Genk krijgt één team (U6, U7 of U8) een onvergetelijke ervaring in de Luminus Arena! Deze bestaat uit twee delen:

  • De spelertjes lopen samen met onze spelers hand in hand het veld op.
  • Tijdens de rust spelen ze een wedstrijdje op A-terrein van de Luminus Arena.

Spelers en begeleiders mogen de wedstrijd (in een voor hun voorziene zittribune) gratis bijwonen. Ook ouders, broers, zussen, grootouders, ... kunnen een ticket kopen in de voorziene tribune (prijzentabel hieronder). Voor de B-wedstrijden is het betalende inkomticket eveneens geldig voor een bezoek aan Goalmine (geldig tot 1 jaar na de datum van de wedstrijd, enkel voor B-wedstrijden). Ondertussen kent dit initiatief reeds twintig seizoenen een groot succes en geniet het de waardering van iedere voetballiefhebber! 

Klik hieronder op de gele knop om je in te schrijven. Na het invullen van het formulier krijgt u van ons een bevestigingsmail en verwerken we de aanvraag. Van zodra een wedstrijd toegewezen wordt, volgt er een mail met alle nodige informatie. Clubs die dit seizoen niet aan bod kwamen, worden bij aanvang van het nieuwe seizoen verzocht opnieuw in te schrijven. We proberen hun deelname te verzekeren, maar tijdig en snel reageren is de boodschap! Een club kan per seizoen slechts één team inschrijven, na deelname wordt er één seizoen overgeslagen voor die club zodat iedereen de kans krijgt op deelname. Meer info via frzakids@krcgenk.be.

Ben je overtuigd? Vul je gegevens hier in:

Aanvraagformulier FRZA! kids

Ticketprijzen
A-wedstrijden (Anderlecht, Cl. Brugge, Standard, KAA Gent, STVV)

  • Zitplaatsen (+18 jaar): €21
  • Zitplaatsen (-18 jaar): €12
  • Staanplaats (+21 jaar): €19
  • Staanplaats (-19 jaar): €12

B-wedstrijden

  • Zitplaatsen: €13