Schrijf je in voor FRZA! Kids
Droom jij ervan om samen met je KRC Genk idool het veld in de Luminus Arena te betreden? Wil jij een wedstrijdje spelen op het A-terrein tijdens de rust? Grijp nu je kans! KRC Genk heeft met het FRZA! Kids project de mogelijkheid om zowel individueel als in clubverband in te schrijven. Het individueel inschrijven is een nieuwigheid in het seizoen 2018-2019.

Update
Het seizoen 2018 - 2019 was een memorabel seizoen. Zowel U15 - U16 - U18 en de Beloften veroverden de landstitel en deze laatsten brachten ook nog de Beker mee naar Genk. Als klap op de vuurpijl zorgde ons 1ste elftal voor een nooit gezien volksfeest na het behalen van de zowel de Titel in de reguliere competitie als in de play off 1. Het frza!kids team blikt eveneens terug op een zeer geslaagd seizoen waar we weer vele clubs en spelertjes gelukkig mochten maken. Vanaf 1 juli kan men weer inschrijven voor het seizoen 2019 -2020.    

 

Hoe werkt het?
Iedere thuiswedstrijd van KRC Genk krijgt één team (U6, U7 of U8) een onvergetelijke ervaring in de Luminus Arena! Deze bestaat uit twee delen:

  • De spelertjes lopen samen met onze spelers hand in hand het veld op.
  • Tijdens de rust spelen ze een wedstrijdje op A-terrein van de Luminus Arena.

Spelers en begeleiders mogen de wedstrijd (in een voor hun voorziene zittribune) gratis bijwonen. Ook ouders, broers, zussen, grootouders, ... kunnen een ticket kopen in de voorziene tribune (prijzentabel hieronder). Voor de B-wedstrijden is het inkomticket eveneens geldig voor een bezoek aan Goalmine (geldig tot 1 jaar na de datum van de wedstrijd, enkel voor B-wedstrijden). Ondertussen kent dit initiatief reeds negentien seizoen een groot succes en geniet het de waardering van iedere voetballiefhebber! 

Klik hieronder op de gele knop om je in te schrijven. Na het invullen van het formulier krijgt u van ons een bevestigingsmail en verwerken we de aanvraag. Van zodra een wedstrijd toegewezen wordt, volgt er een mail met alle nodige informatie. Clubs die dit seizoen niet aan bod kwamen, worden bij aanvang van het nieuwe seizoen verzocht opnieuw in te schrijven. We proberen hun deelname te verzekeren, maar tijdig en snel reageren is de boodschap! Een club kan per seizoen slechts één team inschrijven, na deelname wordt er één seizoen overgeslagen voor die club zodat iedereen de kans krijgt op deelname. Meer info via frzakids@krcgenk.be.

Ticketprijzen
A-wedstrijden (Anderlecht, Cl. Brugge, Standard, KAA Gent, STVV)

  • Zitplaatsen (+18 jaar): €21
  • Zitplaatsen (-18 jaar): €12
  • Staanplaats (+21 jaar): €19
  • Staanplaats (-19 jaar): €12

B-wedstrijden

  • Zitplaatsen: €13